Ποιοί Είμαστε

Το Cafe Bistro Ονειρικόν ανήκει στις οικονομικές δραστηριότητες που έχει αναπτύξει ο Κοι.Σ.Π.Ε. (Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης) Λασιθίου «Περίπλους». Λειτουργεί από το 2007 σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του Αγίου Νικολάου, την παραλία Άμμος.

Το Cafe Bistro Ονειρικόν προσφέρει αρωματικούς καφέδες, λαχταριστά ροφήματα σοκολάτας, παγωτά σε ποικιλία γεύσεων δροσιάς, υπέροχα σνακ, κοκτέιλ και smoothiesμε ιδιαίτερα καλοκαιρινές γεύσεις, απολαυστικά γλυκά, χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες, με εξαιρετική ισορροπία τιμής και ποιότητας.

Το Cafe Bistro Ονειρικόν θα σας εκπλήξει ευχάριστα με θεματικές μουσικές βραδιές, με την ανανεωμένη cocktail list και θα αποτελέσει την επόμενη ιδανική επιλογή σας για έξοδο σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο, σε μια αγαπημένη γωνιά της πόλης.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε «Περίπλους» αποτελεί μια νέα μορφή επιχειρηματικότητας, κοινωνικά προσανατολισμένης, η οποία φιλοδοξεί να δώσει καινοτόμες και δυναμικές λύσεις στο πρόβλημα της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα στο Νομό Λασιθίου.

Είναι μια ιδιαίτερη μορφή συνεταιρισμού αφού είναι ταυτόχρονα, Μονάδα Ψυχικής Υγείας και παραγωγική-εμπορική επιχείρηση που βασίζεται σε μια καινοτόμο τριμερή εταιρική σχέση μεταξύ ψυχικά ασθενών, εργαζομένων στο χώρο της ψυχικής υγείας και φυσικών προσώπων και φορέων από την κοινότητα.

«Ο Κοι.Σ.Π.Ε «Περίπλους» επιτελεί κοινωνικό έργο αφού αποβλέπει στην κοινωνικοοικονομική ενσωμάτωση και την επαγγελματική ένταξη των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, συμβάλλοντας στη θεραπεία τους και στην κατά το δυνατόν οικονομική τους αυτάρκεια».

Στην λειτουργία του Κοι.Σ.Π.Ε. «Περίπλους» που έχει ξεκινήσει την δράση του το 2014 και παραμένει πιστός στον κοινωνικό ρόλο του να συνεργάζεται με τοπικούς φορείς και να στέκεται αρωγός σε δράσεις της τοπικής κοινωνίας στηρίζοντας υλικά και ηθικά τις προσπάθειες τους,

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Λασιθίου έχει αναπτύξει με μεγάλη επιτυχία συνεργεία καθαριότητας για φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα ο Κοι.Σ.Π.Ε «Περίπλους» έχει αναλάβει την καθαριότητα των γραφείων του ΕΟΠΥΥ στον Άγιο Νικόλαο και των κτιριακών εγκαταστάσεων των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ) Αγίου Νικολάου και Σητείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακτή Νεάρχου 5
Άγιος Νικόλαος, 72100
Τηλ. 2841082300
email: [email protected]